Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
HOME : Hospitality and Gastronomy Research Journal
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 3 No. 1 (2021): Volume 3, Nomor 1, Januari 2021
Vol. 3 No. 1 (2021): Volume 3, Nomor 1, Januari 2021
DOI:
https://doi.org/10.61141/home.v3i1
Published:
2021-04-05
Artikel
SUBTITUSI TEPUNG BIJI MANGGA ARUMANIS (MANGIFERA INDICAL) PADA PEMBUTAN POUND CAKE
Aqida Safitri Ardi, Riska Veronika, Anggun Sari Sasmita
1-13
Substitusi Tepung Terigu dengan Tepung Buah Nipah (Nypa Fruticans Wurmb) dalam Pembuatan Sugar Dough
Vivi Arianti Ishaq, Anggun Sari Sasmita, Dewi Andriani
28-41
Peranan Room Attendant dalam Menangani Hygiene dan Sanitasi Kamar di Aswin Hotel dan Spa Makassar
Riyan Rainaldi, Riska Veronika, Dewi Andriani
42-50
PDF (Bahasa Indonesia)
Substitusi Tepung Bonggol Pisang Kepok (Musa Acuminata Balbisiana) Terhadap Tepung Terigu Dalam Pembuatan Pukis
Seltiana Seltiana, Rafika Hayati, St. Hadijah
51-63
XML (Bahasa Indonesia)
Uji Coba Pemanfaatan Tepung Ampas Kelapa (Cocos Nucifera Linn) Dalam Pembuatan Kue Baruasa Khas Makassar
Nur Fitrah Rustam, Dewi Andriani, St. Hadijah
14-27
PDF (Bahasa Indonesia)
ISSN :
..:: Quick Menu ::..
Focus and Scope
Publication Ethics
Copyright Transfer Form
Open Access Policy
Plagiarism Policy
Article Processing Charge
Online Submission
Editorial Team
Peer Reviewers
Contact
Template & Author Guideline
Tools :
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Language
Bahasa Indonesia
English